nov 292014
 

Op maandagavond 30 maart 2015 gaan we onder deskundige begeleiding van de “Groenste man van Drenthe” Albert Kerssies een natuurwandeling maken rond Havelterberg. Ook u kunt meelopen! Deelname is minimaal € 10,00 per persoon en uw gehele bedrag gaat via ons team Climb4Hope en Alpe d’Huzes naar het KWF. Geef u op via dit formulier. Betalen kan via de actiepagina’s van Alpe d’Huzes onder vermelding van uw naam en “natuurwandeling 30 maart” en het aantal personen. Eventueel kunt u ook nog voor aanvang met gepast geld betalen.

(klik in het formulier eerst op submit, controleer dan uw aanmelding, klik dan op confirmed. U ziet dan de bevestiging van uw aanmelding en krijgt deze ook per mail)

Om bij het aanmelden allerlei meldingen rond de betaling te vermijden, hebben we het evenement in het formulier gratis gemaakt. Het is dus vanaf 10 euro p.p.

Schaapskudde

Geef je snel op. De wandeling gaat door vanaf 10 personen en de maximale groepsgrootte is 35 personen. Steun het KWF en geniet van de mooie natuur met boeiende uitleg! Blijf ook vooral onze teampagina bezoeken voor interessante veilingen en andere nieuwtjes.

  3 Responses to “Natuurwandeling voor Alpe d’Huzes”

  1. Hoi, ik wil zo wie zo graag mee wanden. Noteer voor mij maar 2 pers. want er gaat vast wel iemand met me mee.
    Kunnen we meteen even testen of dit werkt 😉

    Groetjes

    Corina

  2. Je kunt je aanmelden via het formulier. Alles werkt nu!

  3. […] hebben allerlei acties gehouden. Van high tea tot beautydag, een optreden van een popkoor tot een natuurwandeling. Plus veel veilingen en talloze donaties. Dank aan iedereen hiervoor. De teller staat nu op ca. […]

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)