okt 172012
 

Zomaar even een update. Deze zomer zijn we weer op vakantie naar Tirol geweest. Natuurlijk weer naar Steinach am Brenner. Het was weer een mooie, actieve vakantie. Het heeft even geduurd maar de videobeelden zijn ook gemonteerd tot onderstaand filmpje:

Kort na thuiskomst van vakantie arriveerde Tihare op Schiphol. Zij komt uit Chili en blijft tot in juli bij ons. Het was op sommige momenten even wat wennen aan elkaar maar het is gezellig en ze begrijpt al steeds meer in het Nederlands.

Het shorttrackseizoen is ook weer begonnen. Mark reed een geweldig goede Invitationcup en Anke won zowel het Herfsttoernooi als de Opening Games. Het verstand staat weer op nul en de blik op oneindig en zo rijden we weer van ijsbaan naar ijsbaan. Thialf, Leeuwarden, Groningen, Turnhout en binnenkort gaat de reis naar Dresden, Dordrecht en zo gaat het verder.

Herfsttoernooi 2012

Invitationcup 2012 day 2

Ik nader nu het einde van mijn opleiding tot Arbeidsdeskundige. Ik ben de laatste opdrachten aan het afronden en moet een dag thuiswerk inhalen omdat een verslag bij het backuppen naar een USB stick door een windows storing verloren is gegaan. Flink balen maar je doet er verder weinig aan.

De boot is opgeborgen. We gaan de winter in. Naast al het shorttrack gebeuren hopen we natuurlijk ook op weer een echte natuurijswinter. Ondertussen ben ik weer begonnen met schaatsen bij STGiethoorn op het trimmersuur. Verder hebben we dit jaar mooie feestjes gehad van moeders die 70 werden en heeft Mark een paar weken geleden zijn rijbewijs gehaald.