dec 112012
 

Het is winter geworden. De vorst zit in de grond en de eerste sneeuw is gevallen. Tihare vond het leuk om door de sneeuw naar school te fietsen. Ze kent in Chili sneeuw alleen als iets dat ze van afstand op de bergen ziet liggen maar de sneeuw zien vallen en er doorheen te gaan; dat was nieuw voor haar.

De tweede Starclasswedstrijd in Hasselt is ook geweest. Anke heeft netjes gereden met een mooi PR. Mark begon slecht met een Penalty op de 1500 meter (daardoor 13e) maar herstelde zich prima met een eerste plek op de 500 en een tweede plek op de 1000 en in het eindklassement. Ook in het tussenklassement na twee rondes staat Mark nu tweede. Hij is nu al zeker van het EK junioren en start daarom niet meer in Albertville. Daar gaan we nog wel met Anke naar toe.

De A- finale 500 meter van de Starclass Hasselt met Mark. Dank aan Vincent van Skating Sisters

Vorig weekend was het gala van Stad en Esch Zuideinde in Meppel. Dat was de eerste keer sinds de peutertijd dat we Anke in een rok zagen. Met hoge hakken nog wel. Ze zag er prachtig uit en ook Tihare was helemaal in stijl. Natuurlijk moesten ze voor vertrek ook even op de foto:

All dressed up